Unseen

Watchers

Viața de agent e la un pas distanță

Ce alegi?


POVESTE


Tu și echipa ta ați fost aleși să participați la inițierea în organizația ________.
Dacă doriți să deveniți membri trebuie să ne demonstrați că detineți anumite abilități necesare spionilor de elită.

Prin programul de inițiere Unseen Watchers special conceput de _________ ne asigurăm că ne putem baza pe voi în situații reale în care viețile oamenilor depind de deciziile voastre.

Nu ne dezamăgiți!
Solicită rezervare
Case no 1125

Durată:

2 ore

Dificultate:

Medie

Locație:

Zona centrului Sibiului

Echipa:

Între 2 și 6 membri

Preț:

 189 RON pe echipă

Vă recomandăm să vă
aduceți ochelari de soare

Cum se va desfășura?

După ce solicitați o rezervare, veți fi contactat prin email pentru a vi se confirma și veți primi datele de contact ale persoanei cu care vă veți întâlni și locul de întâlnire (în zona centrului Sibiului).
1
2
Veți primi factura pe email împreună cu un link unde aceasta poate fi plătită online până inclusiv în ziua aventurii.
În locul de întâlnire la data și ora stabilită vă veți întâlni cu persoana de contact care vă va oferi instrucțiunile jocului și un rucsac cu obiecte de care veți avea nevoie pe parcurs.
3
4
Pentru o experiență optimă este indicat să aveți la voi un smartphone (per echipă), dar nu va fi nevoie de conexiune la internet.
Având în vedere situația curentă, nu va fi nevoie să intrați în clădiri sau să mergeți în zone aglomerate iar obiectele primite vor fi dezinfectate în prealabil.
5
6
Rezervarea poate fi anulată cu minim 5 zile înaintea datei stabilite luând legătura cu persoana de contact sau folosind orice altă metodă de a contacta Sibiu Hunt.