Termeni și condiții

Sibiu Hunt se ocupă cu aventuri City Hunt în Sibiu.

Site

Site-ul este proprietatea Sibiu Hunt și orice copiere a sa sau a unor părți din acesta trebuie autorizată

Site-ul nu colectează date personale în mod automat

Solicitare rezervare

În pagina de solicitare rezervare, datele personale pe care le completați sunt confidențiale și nu sunt transmise altor persoane sau companii.

Adresa este folosită strict pentru facturare

În această pagină doar se face o solicitare pentru rezervare. Nu suntem obligați să oferim niciun serviciu până nu confirmăm această solicitare. Solicitările pot fi, de asemenea, infirmate, caz în care Sibiu Hunt nu se obligă să ofere niciun serviciu iar clientul nu trebuie să plătească.

Dacă solicitarea este confirmată, clientul va primi o factură pe adresa de email aleasă care trebuie plătită online prin link-ul prezentat până inclusiv la data aventurii.

După confirmarea solicitării de rezervare, clientul poate solicita anularea rezervării cu minim 5 zile înaintea datei stabilite pentru aventură. În acest caz, factura îi va fi anulată și nu va mai fi obligat să o achite, și nici Sibiu Hunt nu va fi obligat să presteze serviciul.

În cazul în care taxa a fost achitată dar clientul dorește să anuleze rezervarea, trebuie să comunice cu persoana de contact care POATE alege să ofere o rambursare. Sibiu Hunt nu se obligă să ofere rambursarea dacă clientul anulează rezervarea după ce a achitat taxa

În cazul în care nu se anulează rezervarea și clientul nu participă la aventură, va trebui în continuare să achite factura.

În cazul în care Sibiu Hunt anulează o rezervare sau reprezentantul nu se prezintă la lacul de întâlnire stabilit, clientul va primi o rambursare completă

Aventura

Confirmarea rezervării va conține datele de contact ale persoanei de contact care vă va asista înainte și în timpul jocului.

La fiecare aventură este prezentat pe site un interval de timp. Acesta poate varia în funcție de situație, cu acordul clientului. Clientul nu este obligat să participe toată durata, și poate părăsi zona de joc după ce a anunțat persoana de contact și a returnat toate obiectele primite.

Locul de întâlnire va fi comunicat în prealabil de către persoana de contact

Toate obiectele primite în timpul aventurii trebuie returnate la sfârșitul ei, după terminarea timpului.

Nu suntem responsabili pentru nicio daună fizică sau morală suferită în timpul jocului, întrucât nu obligăm clientul să participe la nicio acțiune periculoasă și este complet alegerea sa

Daunele produse asupra materialelor vor trebui plătite

Pentru a primi o rambursare a taxei aventurii, aceasta trebuie solicitată după terminarea jocului când vă întâlniți cu persoana de contact și returnați obiectele. Dacă rambursarea este solicitată înainte sau după momentul menționat, Sibiu Hunt nu este obligat să o respecte.

Avem dreptul să ne selectăm clienții în cazul în care aceștia nu respectă codul de conduită al spațiului de desfășurare al aventurii.